Over Investia

Wanneer men kiest voor Investia kiest men voor een aanpak waarbij tevredenheid en transparantie voorop staan. Investia investeert in jaren lange samenwerkingpartners waardoor er een selectie aan vakmensen klaar staat voor ieder project. De juiste mensen voor de juiste klus. Typerend voor de omgang met klanten zijn de korte lijnen en de persoonlijke aandacht voor project en klant.

Investeren in kwaliteit & resultaat

Gericht op projecten die zich kenmerken door luxe en kwaliteit. Investia kiest voor kwaliteit en afwerking van projecten tot in de kleine details. Typische Investia opdrachtgevers zijn bedrijven en particulieren die (kunnen) kiezen voor “luxe” maar ook die veeleisend zijn. Zowel particulier als zakelijk betreft het hier in de meeste gevallen mensen die kiezen voor een solide partner die ontzorgt, mee denkt en volledig inzicht geeft in de aanpak, planning en realisatie.

Investia voelt zich echter niet te goed voor kleine projecten of projecten waarbij er slechts respectievelijk een klein deel door Investia wordt uitgevoerd. Daarmee is Investia een partner die breed inzetbaar is.

Lees meer over onze dienstverlening

Investia_doelgroep01_particulier

Particulier

Investia_doelgroep02_zakelijk

Zakelijk