Efficiënt en resultaatgericht

Van afbouw tot projectinrichting biedt Investia een aanpak gericht op efficiëntie en resultaat. Onze jarenlange ervaring in bouwmanagement en samenwerking met absolute vakspecialisten geven rust en zekerheid voor u als opdrachtgever.

Doordacht voorop lopen in de markt

In een wereld die steeds sneller veranderd is bouwmanagement meer dan structuur.  Op het gebied van materialen, techniek en veiligheid willen we altijd de juiste keuze maken. Investia heeft veel aandacht voor de ontwikkelingen in de markt. Door zelf te testen met techniek en nieuwe materialen kunnen we innoveren en  komen we altijd tot een deugdelijk resultaat. Zo is voorop lopen geen risicovol avontuur en verliezen we niet aan efficiëntie.

Adequate aanpak voor rust en inzicht

Met adequaat LEAN management van iedere opdracht, zorgen we voor rust bij de opdrachtgever. Bovendien draagt het bij aan de efficiëntie wat u rust en vertrouwen geeft, ons de ruimte biedt creatief met u mee te denken en te adviseren.

Faalkosten tot minimum beperkt

Door consequent te controleren op de maatvoering, kunnen we faalkosten tot het minimum beperken. De tekeningen en maatvoeringen zijn passend en worden strikt nageleefd.

Wanneer we over een toepassing niet 100% zeker zijn, testen we door middel van het maken van een mockup. Hierdoor voorkomen we onnodige hogere kosten voor materiaal en herstel.